We zoeken een nieuw bestuurslid

Heb jij een warm hart voor natuur en educatie? Vind jij het belangrijk dat kinderen uit Utrecht en omstreken de kans krijgen om een dag heerlijk buiten te spelen en op een speelse manier de natuur te ontdekken en te leren waarderen? Zoek je een manier om daar op een heel concrete manier een steentje aan bij te dragen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Kijk hier voor de vacature.

De hooimijt is er!

We zijn erg blij met de plaatsing van een prachtige nieuwe hooimijt, gebouwd door de geweldige mensen van Stichting Bouwloods Utrecht! Deze geeft ten eerste weer allerlei extra speelmogelijkheden aan de kleuters, zoals een modderkeuken waar de kleuters drankjes kunnen brouwen met alles dat we op het terrein vinden. En, ook belangrijk, de hooimijt biedt extra mogelijkheden om ook buiten even te kunnen schuilen op een regenachtige dag – waardoor het ook weer aantrekkelijk wordt om wat eerder of later in het jaar toch nog een extra bezoekje aan Het Vogelnest te ondernemen.

IMG_7136
IMG_7134
IMG_7131
IMG_7144
IMG_7138
previous arrow
next arrow

ZIN dag

Op 13 juni 2023 hadden we een klusdag op Het Vogelnest, georganiseerd door Stichting Zin. Zo’n 20 vrijwilligers van Genmab hebben weer bergen werk verricht. Huisjes geschilderd, schuur weer in de beits, terras onkruidvrij en nog heel veel meer. Bedankt!

Hieronder een korte sfeerimpressie:

IMG_4142
IMG_4145
IMG_4138
previous arrow
next arrow
Scroll to Top